slideshow-virivka-interier

Zásady ochrany osobných údajov

Ďakujeme, že ste navštívili našu webstránku. Spoločnosť Kontakt M, s.r.o., so sídlom Stará Lesná č.180, 059 52 Stará Lesná, IČO: 36187976 (ďalej len „spoločnosť“) považuje za prioritu chrániť osobné údaje všetkých svojich klientov v súlade s normami Európskej únie. 

Kontakt Wellness Hotel spracováva osobné údaje v súlade so Zákonom 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov a s Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016, všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov (ďalej len ako „GDPR“). Prijali sme príslušné technické, organizačné a personálne opatrenia v súlade s nariadeniami EÚ a príslušnými právnymi predpismi Slovenskej republiky. Prečítajte si tiež Zásady používania súborov cookie.


Rešpektujeme Vaše právo na súkromie. Nižšie nájdete podrobné informácie o tom, aké osobné údaje spracovávame, za akým účelom, na akú dlhu dobu, komu ich poskytujeme ďalej, aké máte práva. Požadujme len tie informácie, ktoré nám sami chcete poskytnúť a tie, ktoré sú nevyhnutné k správnemu fungovaniu webstránky.

Aké osobné údaje od Vás požadujeme?

Zhromažďujeme Vaše informácie, keď vyplníte formulár na webstránke, zrealizujete online rezerváciu alebo sa prihlásite k odberu newslettera. Naše stránky však môžete navštíviť aj anonymne. Pri online objednávkach je potrebné vyplniť tieto údaje: meno, e-mailová adresa, poštová adresa, telefónne číslo, resp. ďalšie osobné údaje podľa položiek formulára. Pri vyplnení online formulárov sa zaznamenáva aj Vaša IP adresa.

Ako vaše osobné údaje využívame?

Vaše osobné údaje využívame pri spracovaní a potvrdzovaní rezervácií, za účelom odpovedania na Vaše otázky, za účelom informovania o novinkách a špeciálnych ponukách formou newslettra, pokiaľ o to požiadate.
Osobné údaje, ktoré nám poskytnete, nebudú predané, vymenené alebo prevedené inej spoločnosti z akéhokoľvek dôvodu, bez vášho súhlasu.

Emailová a telefonická komunikácia

E-mailová adresa, ktorú poskytnete pri rezervácii ubytovania, resp. pri vyplnení iného formulára na webstránke, bude použitá pre zasielanie informácií a aktualizácií týkajúcich sa Vašej rezervácie. E-mailová adresa, ktorú poskytnete v kontaktnom formulári bude použitá na komunikáciu s Vami ohľadom Vašej otázky. V prípade nutnosti telefonickej komunikácie Vás budeme kontaktovať na telefónnom čísle, ktoré nám poskytnete. Vaše telefónne číslo nebude použité na marketingové účely, ale výhradne pre komunikáciu ohľadom Vašej objednávky alebo požiadavky.

V prípade, že sa registrujete pre newsletter, Vaša emailová adresa bude použitá pre zasielanie špeciálnych ponúk a noviniek maximálne 1 - 2 krát mesačne. Súhlas bude uložený na obdobie 3 roky, pričom je možné kedykoľvek ho odvolať. Pre odhlásenie z newslettra kliknite na odkaz, ktorý sa nachádza v závere každého newslettra alebo nás kontaktujte na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..

Používanie cookies

Na tejto webstránke používame cookies. Súbor cookie je malý textový súbor, ktorý sa ukladá vo vašom počítači alebo mobilnom zariadení pri jej prehliadaní (ak dovolíte). Prečítajte si Zásady používania súborov cookie.

Zdieľanie informácií s tretími stranami

Nebudeme predávať, obchodovať alebo inak prevádzať tretím stranám vaše osobné údaje. To nezahŕňa dôveryhodné tretie strany, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť prevádzku našej webstránky, vedenie nášho podnikania a marketingovú podporu, pričom strany sa dohodli, že tieto informácie sú dôverné.

Ochrana osobných údajov

Podnikli sme technické a organizačné opatrenia pre ochranu vašich údajov pred stratou, manipuláciou a neoprávneným prístupom. Naše bezpečnostné opatrenia neustále prispôsobujeme v súlade s technologickým pokrokom a vývojom.

Online zásady ochrany osobných údajov

Tieto online zásady ochrany osobných údajov sa vzťahujú len na informácie zhromaždené prostredníctvom našej webstránky a nie na informácie zhromaždené offline.

 

partner hotel

 

Partnerský hotel Villa Susanna degli Ulivi

 

 Viac informácií

izba 2

 

Vyskúšajte aj vynovené izby

 

 Galéria

ADRESA:

  Stará Lesná č.180

  49.150 85 S, 20.285783 V

KONTAKT:

  recepcia@hotelkontakt.sk

  +421 (0) 52 44 68 185